Festlokal i Stockholm Festlokal i Göteborg Festlokal i Malmö

Festlokal

Festsalen

Konferenslokal

SÖK
Festlokal
I hela Sverige
För att se alla, gör inga val!


Pris ink. moms
Hyra festlokal:


Sök bland våra festlokaler
Registrera festlokal gratis här: Registrera din festlokal helt gratis här!

Stallmästaregården

Norrtull, 113 47 Stockholm
Telefon: 086101330
Kontakt: Pernilla Agebratt
Hitta lokalen

btn_contact
Typ av lokal: Hotell
Stängningstid:
Antal gäster: 0 - 700 st
Pris kuvert: 120 - 1200 kr
Måltider: Brunch, Lunch, Julbord, Buffe
Tipsa en vän om lokalen Besök lokalens hemsida

Middagskalas & mingelfester...
...man minns länge! Vid Brunnsvikens strand ligger Stockholms äldsta värdshus med obruten tradition. Redan i mitten av 1600-talet sägs det att drottning Kristina med följe brukade rasta på stallmästare Ebbe Håkanssons gård. Dagens nya moderna Stallmästaregården är en restaurang helt i sin tid men ändå präglat av den klassiska miljön och traditionen av äkta gästfrihet.
Under 1900-talets senare hälft var kända personligheter som Tore Wretman och Werner Vögeli gastronomiskt ansvariga. Med tonvikt på svenska råvaror av högsta kvalitet tillsammans med vårt eget rökeri, rotisseri och vår träkolsgrill för vi traditionen vidare inom det svenska köket med viss inspiration av det internationella. Från matsalen kan du se kockarnas skaparglädje i det öppna restaurangköket och på menyn finner du både klassiska svenska rätter i modern tappning och rätter från det internationella köket.

I det gamla Tingshuset ligger vår festvåning med sin stora terrass utanför. En stilfull inramning för både pampiga fester och större företagsarrangemang. Välkommen till något utöver det vanliga i en klassisk och rofylld miljö.

Lyckade möten
Stallmästaregården är inte bara god mat, det är också det perfekta stället för personliga affärsmöten. Mycket nära Stockholm City och med utmärkta kommunikationer. Vi kan ta emot allt ifrån små sällskap upp till större konferenser. Hos oss ingår alltid fri dataprojektor i lokalhyran!
I det gamla Tingshuset ligger vår festvåning med sin stora terrass utanför. En stilfull inramning för både pampiga fester och större företagsarrangemang. Vi välkomnar er som vill bort från all stress och som söker en inspirerande, avkopplande och vacker miljö.

Planskiss med bilder & fakta om lokalerna
På vår planskiss kan du lätt hitta den eller de ytor som passar ditt event bäst. Här finner du också bilder samt fakta samlade per lokal, klicka bara på den yta du vill veta mer om!