Festlokal i Stockholm Festlokal i Göteborg Festlokal i Malmö

Festlokal

Festsalen

Konferenslokal

SÖK
Festlokal
I hela Sverige
För att se alla, gör inga val!


Pris ink. moms
Hyra festlokal:


Sök bland våra festlokaler
Registrera festlokal gratis här: Registrera din festlokal helt gratis här!

Restaurang Rotundan

Vougts väg 14, 213 72 Malmö
Telefon: 0707271735
Kontakt: Fikri Ahmetoglu
Hitta lokalen

btn_contact
Typ av lokal: Fest & Konferensanläggning
Stängningstid:
Antal gäster: 0 - 350 st
Pris kuvert: 200 - 500 kr
Måltider: Frukost, Brunch, Lunch, Middag, Julbord, Buffe
Tipsa en vän om lokalen

Restaurang Rotundan är den ideala festlokalen for bröllop, konferanser, och evenemang.

Planerar ni bröllop eller förlovning och letar efter den perfekta bröllopslokalen?

Hos oss hittar ni verkligen passionerade medarbetare som har ett gemensamt mål: att överträffa alla förväntningar för dem bästa och mest ovärderliga stunder i ditt liv.

Vi har mer an 20 års erfarenhet i organisationen av bröllop och hos oss får du det personliga mötet och tryggheten med arrangemanget. Vi hjälper till att vägleda er genom förlovnings eller vigsel ceremonier, musik och tal arrangemang, menyer, drycker och tillsammans skräddarsyr er alldeles speciella högtidsdag.

Den rymliga lokalen (med kapacitet för 300 plus gäster) och ytterligare (stor) uteservering lämpar sig väl för mottagning, mingel och välkomst drink. Den underbara inredning och dukning, exceptionella utbud av mat och bufe, i kombination med dans golven, baren och discobollen ser till att din stora dag blir precis så underbar som du vill ha den.

Det finns också en stor friparkering nära restaurangen.

Vi har flera bröllopsmenyer att valjä ifran som Rotundansbuffe eller 2 till 3 rättsmenyer.Konferanser

Konferanser i Restaurang Rotundan har foljande präliminera mal:

- Kvalite i utrustning och miljö
- Utrymme for mer an 300 gäster
- Undebar mat och stort utbud for meny val
- Professionel service

Utformningen av lokalen (med närheten av presentations plan, bar och ytterservering) skapar ett effektivt och samtidigt en avkopplande miljö för presentationer.

Modernt utrustat, för att klara de krav som en konferens kan ställa på 2000-talet, erbjuder huset en alldeles utmärkt miljö att konferera i.

Gäster har olika meny val och möjligheten att ta vara på chansen att börja eller avsluta presentationer med restaurnagens mat, dryck och bufe menyer.

Konferens Meny

För middagar, banketter och dylika kvällsarrangemang, vänligen se våra trerättersmenyer och buffémenyer. Naturligtvis är vi beredda att diskutera andra meny lösningar till er konferens.

Fester och evenemang

Resturang Rotundan är nu öppen för privata fester och andra evenemang. Här kan du arrangera fester och banketter av olika slag i en fantastisk miljö. Fest och Banketter kan ta emot sällskap av 300 plus personer, och ytterligare uteservering lämpar sig väl för mottagning, mingel och välkomst drink.

Festlokalen går i rustik modern stil, renoverade 2013 med en varsam modern touch som ger ett varmt välkomnande när man stiger in genom dörren.

Vi erbjuder allt från mat och dryck till underhållning, dekoration och livemusik. Kontakta oss gärna för för mer information.

Student Fester

Vår lokal befinner sig nära Studenthuset följaktligen väldigt bekvämt för alla typer av student fester. Detta kan innebära allt från Högstadie till Universitets studenter.

Vi har mer än 20 års erfarenhet i organisationen av student baler där unga besökare har det bästa tiden med alla bästa minnen, och gärna ser till att där blir inga obekvämma stunder.

Här strävar vi att alltid ha liv och rörelse, allt från det unga folket till yrkesarbetaren som vill njuta av sin lunch i en rogivande och vacker miljö. Under de varma årstiderna är uterserveringen med sin utsikt över grönska en avkopplande upplevelse.

Mat och dryck

Vare sig du är sugen på middag med vita dukar, en god turkisk grill eller varspecialitet “grillat laxkotlett” så har vi det du önskar. Våra gäster besöker oss spontant över en måltid och ser oss som en naturlig mötesplats för att avsluta arbets dagen/veckan. Här startar man helgen med after work eller livemusik och avslutar den med brunch.

I köket blandar vi den klassisk europeiska matlagningen med meditariensk genuin kockkonst. Detta i kombination med kockens nyfikenhet och lekfullhet resulterar i säsongsanpassad, kreativ, spännande och framförallt väldigt god mat