Festlokal i Stockholm Festlokal i Göteborg Festlokal i Malmö

Festlokal

Festsalen

Konferenslokal

SÖK
Festlokal
I hela Sverige
För att se alla, gör inga val!


Pris ink. moms
Hyra festlokal:


Sök bland våra festlokaler
Registrera festlokal gratis här: Registrera din festlokal helt gratis här!

Ordenshusen Johanneberg

Lennart Torstenssonsgatan 4, 412 26 Göteborg
Telefon: 031-168296
Kontakt:
Hitta lokalen

btn_contact
Typ av lokal: Fest & Konferensanläggning
Stängningstid:
Antal gäster: 0 - 120 st
Pris kuvert: 0 - 550 kr
Måltider: Lunch, Middag, Julbord, Buffe
Tipsa en vän om lokalen

Välkommen till festlokalen i Göteborg

Vi vet vad som krävs för att skapa ett oförglömligt minne. I över 20 år har vi bedrivit fest- och eventverksamhet i våra två festvåningar. De två festlokalerna är centralt belägna i anrika Johanneberg bara 800 meter från Götaplatsen, mitt i hjärtat av Göteborg. Husens historia sträcker sig tillbaka till 1910 och bjuder på nästan 100 år av traditioner.
Idag drivs Ordenshusen av Sia som är en känd och uppskattad krögare i Göteborg. Sia ser till att ni får bästa möjliga service och att allt blir exakt så som ni vill ha det.

Precis utanför dörrarna har vi en vacker park med terrass där Champagnen smakar som allra bäst, ett måste för utomhusbröllopet eller 50-årsfesten.

Året runt arbetar vi med att skräddarsy såväl privata som företagsarrangemang efter våra kunders önskemål och drömmar – allt ifrån festupplägg och dekoration, till mat och kringarrangemang.

Vårt eminenta och välrenommerade kök med köksmästare Joakim Englund i spetsen står redo att servera dig och dina gäster oförglömliga smakupplevelser från våra menyer och bufféer med inspiration hämtad från hela världen.

Festlokalerna är rymliga och kan lätt anpassas efter ändamålet och är lika idealiska för bröllopet, konferensen eller firmafesten. På den här webbplatsen kan du läsa mer om oss och hur du tar första steget mot en lyckad och oförglömlig tillställning.

Sia med personal önskar dig hjärtligt välkommen!