Festlokal i Stockholm Festlokal i Göteborg Festlokal i Malmö

Festlokal

Festsalen

Konferenslokal

SÖK
Festlokal
I hela Sverige
För att se alla, gör inga val!


Pris ink. moms
Hyra festlokal:


Sök bland våra festlokaler
Registrera festlokal gratis här: Registrera din festlokal helt gratis här!

NEON

Vägstationen, 273 50 Brösarp
Telefon: 041473100
Kontakt: Ellinor Gylling
Hitta lokalen

btn_contact
Typ av lokal: Fest & Konferensanläggning
Stängningstid:
Antal gäster: 0 - 100 st
Pris kuvert: 100 - 1000 kr
Måltider: Frukost, Brunch, Lunch, Middag, Julbord, Buffe
Tipsa en vän om lokalen

På NEON i Brösarp kan du hyra festlokal med allt inkluderat för dina privata fester; födelsedagar, bröllop eller föreningsfester, men även för din företagsfest. Vi har lång erfarenhet av att jobba med möten och events för företag och kan erbjuda flera unika aktiviteter inom ramen för vår verksamhet.

Vi kan förmedla kontakter till olika cateringföretag som kan göra allt från plockmat till härliga bufféer till 5-rätters middagar på alla världens matspråk. Du får gärna ta med egen mat och dryck om du vill. Vill du bara hyra porslin och andra tillbehör kan vi ordna det också.

Behöver du hjälp att anordna din fest kan vi hjälpa dig på alla tänkbara sätt: från planering till genomförande. Då tar vi fram en offert efter dina behov.

I lokalen på 85 m2 finns stolar och bord för 50 personer, bardisk, soffgrupp, en proffsig ljudanläggning samt scen för levande musik eller DJ samt ljussättning av lokalen med discolampor.

Du har även tillgång till entré och 2 toaletter samt cafékök för att koka kaffe et.c. Lokalen är lämplig för sittande sällskap på ca 50 personer, men för stående fester går det in ca 100 personer.

Pris lämnas vid förfrågan och kan variera beroende på vad du vill ska ingå, hur länge du vill ha tillgång till lokalen och om du städar själv.

Kontakta oss på 0414-73100 eller musicart@neongallery.nu för att boka eller ställa frågor.