Festlokal i Stockholm Festlokal i Göteborg Festlokal i Malmö

Festlokal

Festsalen

Konferenslokal

SÖK
Festlokal
I hela Sverige
För att se alla, gör inga val!


Pris ink. moms
Hyra festlokal:


Sök bland våra festlokaler
Registrera festlokal gratis här: Registrera din festlokal helt gratis här!

Nääs Wärdshus

Nääs Allé 14, 448 92 FLODA
Telefon: 030237810
Kontakt:
Hitta lokalen

btn_contact
Typ av lokal: Värdshus
Stängningstid:
Antal gäster: 0 - 250 st
Pris kuvert: 20 - 2000 kr
Måltider: Brunch, Lunch, Middag, Julbord, Buffe
Tipsa en vän om lokalen Besök lokalens hemsida

Nääs Wärdshus genomgick en genomgripande förändring år 2001. Köket

byggdes om, innemiljön och utemiljön förändrades och förbättrades.

Allt detta för att svara mot nya önskemål och behov. Det har inneburit

att gäster från när och fjärran har kommit till Nääs vid olika högtider.

Värdshusvärden Anders Åkesson och hans fru Rina har valt ett brett

register för att möta stamkunder och nya gäster. De vackra omgivningarna

med visträckta promenadområden kan kombineras med lunch på Nääs i

avskild lummig miljö. Alla årstider har något att ge den som söker sig

till Nääs. En mörk och kulen höst- eller vinterfredag är det särskilt

stämningsfyllt att äta värdshusmiddag på Nääs.

Nääs Wärdshus har en speciell festvåning, där allt kan

högtidlighållas: från dophögtider, bröllop, födelsedagar,

företagsfester till begravningar.Även konferenser håller till i festvången.

Julbordet som serveras från slutet av november fram till dagarna före

julafton har redan blivit klassiskt inte minst tack vare det rikliga

inslaget av vilt med exempelvis björngryta och gravad hjort.

Nääs Wärdshus har också specialiserat sig på matlagningskurser och

vinprovningar genom ett samarbete med bl.a Primeur vin.

Värdshuset har både sommartid och vintertid kunnat erbjuda supéer i

anslutning till teaterarrangemang på Nääs slott. Vid stora konserter vid

Nääs i likhet med Rhapsody in Rocks framträdande finns också

värdshuset med när det gäller mat och dryck.

Anders Åkesson har en gedigen bakgrund som kock och köksmästare efter

grundläggande utbildning vid Ester Mosessons restaurangskola i Göteborg

1984-86. Han har erfarenhet från Fiskekyrkan i Göteborg och samarbete med

krögaren Gunnar Malm. Under flera år på 1990-talet var Anders Åkesson

köksmästare på berömda Clodion i Oslo. I Stockholm har han funnits i

köket bl.a. på Östergök och Tegnérgatan 9. I Stockholm och på

Rånäs slott i Roslagen har han samarbetat med krögaren Ulf Wizell.

Rina Åkesson, som alltid varit mycket matlagningsintresserad, har

efter en karriär i andra yrken sedan 2001 funnits med som

värdshusvärdinna och svarat för det mesta av värdshusets bakning. Hon

har efter en uppväxt i bl.a Mellanöstern, Sydamerika och USA och genom

resor i Asien bidragit till att skapa spännande menyer och att

internationalisera köket på Nääs. Detta har blivit en god bakgrund till

att arbeta fram omväxlande menyer, där gamla favoriter blandas med nytänkande