Festlokal i Stockholm Festlokal i Göteborg Festlokal i Malmö

Festlokal

Festsalen

Konferenslokal

SÖK
Festlokal
I hela Sverige
För att se alla, gör inga val!


Pris ink. moms
Hyra festlokal:


Sök bland våra festlokaler
Registrera festlokal gratis här: Registrera din festlokal helt gratis här!

Kiviks Hotell Konferens

Moriabacken 22, 277 30 KIVIK
Telefon: 041470075
Kontakt:
Hitta lokalen

btn_contact
Typ av lokal: Hotell
Stängningstid:
Antal gäster: 0 - 80 st
Pris kuvert: 0 - 0 kr
Måltider: Frukost, Brunch, Lunch, Middag, Julbord, Buffe
Tipsa en vän om lokalen Besök lokalens hemsida

Kiviks Hotell – Konferens & Spa, Österlens pärla
Kiviks Hotell är vackert beläget på en höjd ovanför gamla Kivik med milsvid utsikt över havet. Den ursprungliga hotellbyggnaden är över 100 år gammal och har en gång inhyst självaste Prins Eugen som under tre somrar på 30-talet kom hit för att måla inspirerad som han var av den Österlenska miljön. Här kan du, liksom prinsen, betrakta soluppgången över havet och lyssna till den viskande hängbokens hemligheter där den sakta vaggar sin enorma trädkrona i havsbrisen.

Till oss kommer du för att varva ner, umgås och bara vara. Atmosfären bjuder på upplevelser för alla sinnen; sjunk ner i en renfällsklädd stol ute på terrassen med havet framför dig och avnjut ett glas kylt vitt till humlornas surr medan den friska havsbrisen bär med sig doften från äppelblomstren.

Hotellet har 28 helrenoverade rum fördelade över tre byggnader samt restaurang, SPA och tre konferenslokaler. Med personliga detaljer i inredningen och varmt bemötande från vår personal är det vår strävan att alla ska trivas och få uppleva lugn, harmoni och avskildhet.

Kiviks Hotell erbjuder weekendpaket för både den romantiske och den äventyrslystne. På Österlen finns mängder att se och uppleva! Besök sidan Aktuellt då och då och anmäl dig till nyhetsbrevet för regelbundna uppdateringar och specialerbjudanden. Vi välkomnar även större sällskap för konferens, möten, fest och bröllop.

Kontakta oss för mer information eller skicka en bokningsförfrågan direkt via hemsidan och vi återkommer till dig snarast.

Konferens, möten eller kickoff
Kiviks Hotell lämpar sig utmärkt för konferenser och inspirerande möten för både mindre och större sällskap och kan dessutom bjuda på exklusiv avskildhet.

Vill ni bjuda era utländska samarbetspartners eller kunder på en genuint svensk upplevelse eller kanske stärka teamkänslan hos ledningsgruppen? Välkommen att kontakta oss för mer information och förslag på underhållande och intressanta aktiviteter.

Vi erbjuder tre konferenslokaler, sällskapsrum och flera trevliga platser för grupparbete eller samtal. För sällskap upp till 30 personer arrangerar vi om matsalen till konferenslokal med bord i u-form.

I konferensrummet i sekelskiftesvillan ryms 20 personer. Det finns tillgång till ett sällskapsrum med soffor och ni kan stänga om er för avskildhet.

För total avskildhet och högst gemytlig miljö rekommenderar vi Villa Laura som passar bra för tex ledningsgruppen eller ett mindre sällskap på ca 10-12 personer.

Vi kan även arrangera konferens för upp till 70 personer men erbjuder då en lokal utanför hotellet.

Hela hotellet har trådlös internetuppkoppling utan kostnad.