Festlokal i Stockholm Festlokal i Göteborg Festlokal i Malmö

Festlokal

Festsalen

Konferenslokal

SÖK
Festlokal
I hela Sverige
För att se alla, gör inga val!


Pris ink. moms
Hyra festlokal:


Sök bland våra festlokaler
Registrera festlokal gratis här: Registrera din festlokal helt gratis här!

Imperiet

Götgatan 78, 11830 Stockholm
Telefon: 086606065
Kontakt: Daniel Holmström
Hitta lokalen

btn_contact
Typ av lokal: Restaurang
Stängningstid:
Antal gäster: 30 - 100 st
Pris kuvert: 0 - 300 kr
Måltider: Brunch, Lunch, Middag, Julbord
Tipsa en vän om lokalen

Nedre baren på Imperiet är bokningsbar mellan 17:00-22:00 alla dagar i veckan. Detta är helt kostnadsfritt! Det enda kravet är att ni är minst 30 personer! (Maximalt antal är c:a 100 personer).
Musiken får ni bestämma själva. Spotify via laptop samt två Pioneer CDJ-900 spelare med usb-ingång finns tillgängliga. Det finns även möjlighet att koppla in mikrofon.
På fredagar och lördagar öppnar vi dörrarna för övriga gäster 22:00 då vår DJ börjar spela. Det brukar ske på ett lugnt och naturligt sätt.
Det finns även möjlighet att hålla öppet en timme längre på onsdagar och torsdagar men dessa dagar så är övervåningen öppen till 03.00 för de som vill fortsätta festen.
15% i rabatt gäller vid förköp av dryckesbiljetter. Rabatten gäller även vid förbeställning av tilltugg eller buffé. Allt läggs på en samlingsnota som sedan betalas via cash/kort eller faktura. Var vänliga att skicka in era uppgifter i förväg om ni önskar att betala via faktura.
Notera att vår åldersgräns är 23 år och att våra vanliga förhållningsregler gäller. Skulle några i sällskapet vara yngre så behöver vi veta detta i förväg så vi kan underrätta våra vakter. Vi hjälper gärna till om ni har några speciella önskemål.