Festlokal i Stockholm Festlokal i Göteborg Festlokal i Malmö

Festlokal

Festsalen

Konferenslokal

SÖK
Festlokal
I hela Sverige
För att se alla, gör inga val!


Pris ink. moms
Hyra festlokal:


Sök bland våra festlokaler
Registrera festlokal gratis här: Registrera din festlokal helt gratis här!

Gripsholms Värdshus

Kyrkogatan 1, 647 30 MARIEFRED
Telefon: 015934750
Kontakt:
Hitta lokalen

btn_contact
Typ av lokal: Värdshus
Stängningstid:
Antal gäster: 0 - 90 st
Pris kuvert: 250 - 600 kr
Måltider: Frukost, Brunch, Lunch, Middag, Julbord, Buffe
Tipsa en vän om lokalen Besök lokalens hemsida
Gripsholms Värdshus bild 1
Gripsholms Värdshus bild 2
Gripsholms Värdshus bild 3
I pittoreska Mariefred, endast 45 minuter från Stockholm, ligger Gripsholms Värdshus med hänförande utsikt över Gripsholms Slott och Mälaren. Värdshuset vilar på klostergrund från 1400-talet, då de tysta munkarna huserade här.

Sedan 1609 har våra dörrar stått öppna och vi är ett uppskattat val för konferens, weekend, bröllop och fest. Här upplever du personlighet och omtanke i historisk miljö - en vistelse du längtar tillbaka till.

Fest
Gripsholms Värdshus är ett kulinariskt centrum för den matintresserade.
I källaren tränar Svenska Kocklandslaget och i deras träningskök anordnar vi även populära matlagningskurser.

I vår matsal, med plats för upp till 90 personer, njuter du av menyer som speglar det svenska kökets variationer och mångfald, med ett ekologiskt tänk och medvetenhet.

Sommartid rekommenderar vi den vackra uteterrassen, här kan du avnjuta såväl härlig sommarmat som den underbara utsikten över Gripsholms Slott.

En trappa upp ligger vår Gustavianska festvåning där vi anordnar ljuvliga bröllop och glada fester.

Bröllop
Snövita vinterbröllop, ljuvligt knoppande vårbröllop, blomstrande sommarbröllop eller bombastiska, eldiga höstbröllop...

I småstadsidyllen Mariefred har vi allt för det fulländade bröllopet - den vackra kyrkan från 1624, sagoslottet Gripsholm och Sveriges äldsta värdshus, med vackra salonger, romantiska rum och sviter och gastronomiska upplevelser utöver det vanliga.

Här på Gripsholms Värdshus finns alla ingredienser för att skapa en oförglömlig bröllopsfest för stora som små sällskap.

Kyrkan ligger endast några risgrynskast från värdshuset, vintertid kan ni vandra från kyrkan till värdshuset i en stämningsfull marshallgång.
Varje fest är unik och vi anpassar oss efter era personliga idéer och önskemål. Hos oss får ni ert bröllop precis som ni vill ha det.

Upplevelsepaket
Konferens med Kocklandslagsmiddag
Passa på att förgyll er konferens med en Kocklandslagsmiddag!Vid fyra tillfällen under våren och två under hösten har ni möjlighet att avrunda dagen med Svenska Kocklandslagets trerättersmeny, som de ska tävla med i OS i Erfurt under hösten. Ni får själva vara med och bedöma smak och utseende och lagledaren Krister Dahl kommer att berätta om hur man tävlar i professionell matlagning.

Kocklandslagsmiddag
Nu har Svenska Kocklandslaget börjat ladda upp inför OS i Erfurt 2008, då de ska försvara guldet från 2004 och 2000. I Kocklandslagets träningskök på värdshuset pågår förberedelserna för fullt.

Värdshusweekend
Upplev en avkopplande helg i pittoreska Mariefred. Njut av en generös afternoon tea-buffé, koppla av på rummet eller ta en promenad i de mysiga gamla kvarteren innan det är dags för kvällens fyrarätters middag.