Festlokal i Stockholm Festlokal i Göteborg Festlokal i Malmö

Festlokal

Festsalen

Konferenslokal

SÖK
Festlokal
I hela Sverige
För att se alla, gör inga val!


Pris ink. moms
Hyra festlokal:


Sök bland våra festlokaler
Registrera festlokal gratis här: Registrera din festlokal helt gratis här!

Golfkrogen

Golfbanevägen, 436 02 HOVÅS
Telefon: 031-282608
Kontakt: Katrin och Jon
Hitta lokalen

btn_contact
Typ av lokal: Restaurang
Stängningstid:
Antal gäster: 0 - 160 st
Pris kuvert: 100 - 1000 kr
Måltider: Brunch, Lunch, Middag, Julbord, Buffe
Tipsa en vän om lokalen

Låt tiden stå stilla en stund och njut av de eviga fröjderna - Det glittrande havet, naturens skönhet och inte minst god mat och dryck. För I väster ligger havet och i ett panorama breder den vackra golfbanan ut sig - Sveriges äldsta, men alltjämt i topp bland de bästa. Här kan du njuta en god middag eller bara sjunka ned i vår sköna loungebar för en förfriskning och kanske något litet, gott från barmenyn. Golfkrogen arrangerar även fester, middagar, bröllop, företagsarrangemang, och spännande provningar i restaurangens rymliga lokaler eller i din hemmiljö.

Välkommen till Golfkrogen!
Katrin & Jon med personal

Våra lokaler

Sveriges äldsta golfklubb – Göteborgs Golf klubb – håller sig givetvis med vackra lokaler och en förstklassig restaurang. I den historiska klubbens lokaler huserar Golfkrogen som regelbundet arrangerar glada fester, härliga middagar och provningar.
Restaurangen har två matsalar med plats för 40 resp 150 sittande gäster. Dessutom lounge-bar samt cafébord. Sommartid kan vi erbjuda både bordsplacering och barsittning på vår stora och underbart vackra altan, med utsikt mot hav och golfbana.