Festlokal i Stockholm Festlokal i Göteborg Festlokal i Malmö

Festlokal

Festsalen

Konferenslokal

SÖK
Festlokal
I hela Sverige
För att se alla, gör inga val!


Pris ink. moms
Hyra festlokal:


Sök bland våra festlokaler
Registrera festlokal gratis här: Registrera din festlokal helt gratis här!

Gimo Herrgård

Bruksgatan
Telefon: 017388900
Kontakt:
Hitta lokalen

btn_contact
Typ av lokal: Värdshus
Stängningstid:
Antal gäster: 10 - 150 st
Pris kuvert: 450 - 700 kr
Måltider: Frukost, Brunch, Lunch, Middag, Julbord, Buffe
Tipsa en vän om lokalen

Hjärtligt välkommen till Gimo Herrgård
Inbäddad i norduppländska skogar med den glimrande Gimosjön och vidsträckta ängar inpå knuten välkomnas ni till Sveriges första gustavianska herrgård. Här finner du 88 personligt inredda rum och sviter, Sjöstugan SPA med panoramautsikt över sjön och restaurangen som serverar utsökta måltider på lokala råvaror från Roslagen med omnejd. För era evenemang erbjuder vi ljusa mötesrum och vackra festlokaler från 1700-talet. Varmt välkommen till Gimo Herrgård - där minnen blir historia.


I 250 år har det arrangerats storslagna fester på Gimo Herrgård. Tidigare var det ett privilegium för få att gå på brukspatronens fester i herrgården, men idag är alla välkomna att arrangera sina egna festligheter i herrgårdens ståtliga matsalar och salonger. I herrgården, Lilla Herrgården och i stallarna finns flera flexibla lokaler för olika stora sällskap.

På entréplan i herrgården ligger vår restaurang med flera matsalar och chambres separées. Här kan sammanlagt 150 personer dinera samtidigt varav 125 personer i samma matsal.

En våning upp i herrgården ligger Kungamatsalen som vackert restaurerad och med utsikt över parken är en utmärkt festplats för sällskap på upp till 65 personer.

Matsalen i Lilla Herrgården är en utmärkt festplats för det mindre sällskapet som önskar fira lite avskilt. Här har sällskap på upp till 45 personer möjlighet att bo och festa under samma tak.

I stallarna mittemot herrgården ligger vinterträdgården som efter middagen förvandlas till nattklubb med bar, DJ-bås eller orkesterscen samt dansgolv.

I fas med restaurangen ligger Victoriarummet, döpt efter vår kronprinsessa. Perfekt för det mindre sällskapet som önskar sitta avskilt.

Silviarummet ligger mellan restaurangen och Victoriarummet, även detta en utmärkt plats för det mindre sällskapet som önskar sitta avskilt.

För det lite större sällskapet rekommenderar vi vårt parktält som ställs ut på herrgårdens baksida, i direkt anslutning till huvudbyggnaden. Tältet rymmer upp till 150 personer vid E-bord.