Festlokal i Stockholm Festlokal i Göteborg Festlokal i Malmö

Festlokal

Festsalen

Konferenslokal

SÖK
Festlokal
I hela Sverige
För att se alla, gör inga val!


Pris ink. moms
Hyra festlokal:


Sök bland våra festlokaler
Registrera festlokal gratis här: Registrera din festlokal helt gratis här!

Folkets Hus Obbola

Linjev 86, 91342 Obbola
Telefon: 090-45129
Kontakt: Sussi
Hitta lokalen

btn_contact
Typ av lokal: Fest & Konferensanläggning
Stängningstid:
Antal gäster: 0 - 450 st
Pris kuvert: 0 - 0 kr
Måltider: Brunch, Lunch, Middag, Julbord, Buffe
Tipsa en vän om lokalen Besök lokalens hemsida

Vi har stora rymliga lokaler med plats för alla och här ryms en mängd aktiviteter. En del står vi själva för, en del arrangeras av andra t.ex. Lördagsnöjet som bjuder in till dans för 50+.

En av våra permanenta hyresgäster är kommunen via Ungdomsgården Alcatraz. Andra som hyr av oss är Vävstugeföreningen samt Obbola Hembygdsförening som ofta har föreläsningar och möten på Folkets Hus. Vi har idag fyra permanenta hyresgäster men det finns lediga utrymmen för kortare eller längre perioder.

Konferenser
Husets konferensdel utgör en stor och populär del av verksamheten. Där finns alla bekvämligheter du behöver som ljud, ljus och bredband via modern AV-teknik och trådlöst internet. Vi har även investerat i väldigt sköna konferensstolar! Detta har gjort att de konferens-deltagare som har besökt oss gärna kommer igen.

Här finns plats för utbildningar, bolagsstämmor, utställningar, föreningsmöten, personalfester, bröllop, kalas, och dans (med ett dansgolv som vi är stolta över), med eller utan mat och dryck, stora som små sällskap.

Vi kan erbjuda skräddarsydda totallösningar för både företag och privatpersoner och vi har kapacitet för över 450 personer. Vi kan fixa såväl morgonsamlingen med kaffe & smörgås, som vickningen på nattkröken! Fullständiga rättigheter. Vi sätter kunden i centrum!