Festlokal i Stockholm Festlokal i Göteborg Festlokal i Malmö

Festlokal

Festsalen

Konferenslokal

SÖK
Festlokal
I hela Sverige
För att se alla, gör inga val!


Pris ink. moms
Hyra festlokal:


Sök bland våra festlokaler
Registrera festlokal gratis här: Registrera din festlokal helt gratis här!

Dentusgrottan

Grebovägen 17, 585 95 Linköping
Telefon: 01355019
Kontakt: Fredrik Ebbestad
Hitta lokalen

btn_contact
Typ av lokal: Restaurang
Stängningstid:
Antal gäster: 1 - 70 st
Pris kuvert: 69 - 195 kr
Måltider: Frukost, Brunch, Lunch, Middag
Tipsa en vän om lokalen

Dentusgrottan kan abonneras för privata tillställningar eller företagsfester. Max 70 gäster (ca 40 sittplatser) kan vi ta emot inomhus, sommartid även 60 sittplatser utomhus.
Vi kan även hjälpa er boka underhållning, t ex trubadurer.
Kanonkul och intimt för slutna sällskap - ha hela krogen för er själva!

Pga svensk alkohollagstiftning får ej egen mat och dryck föras med till lokalen, och vår personal måste finnas på plats.
Vi har dock möjlighet att sätta ihop en egen meny för ert sällskap, välja ut ett eget urval av musik och musikvideos, karaoke etc.

Det går att hyra Dentusgrottan vilken dag som helst. Priset beror på flera faktorer. Vår rekommendation är att vi för en diskussion i god tid innan det är dags och hittar en lösning tillsammans.

Prisexempel 1: Vi öppnar en dag då vi annars hade haft stängt, har öppet för er t ex kl 19-23. 15 personer som vill äta en meny vi sätter ihop för er. Hyran är då ca 900 kr (+mat och dryck).
Prisexempel 2: Samma som ovanstående, fast för 40 personer, som samtligt vill äta hos oss. Hyran blir då 0 kr.
Prisexempel 3: Ett företag vill hyra lokalen för 20 ätande gäster, mellan kl 19-01. Man vill även ha en live-trubadur någon timma. Hyran (inkl. underhållning) blir då ca 2500 kr.

Ju fler matgäster - dessto billigare hyra!

Dentusgrottan ligger mitt emellan Linköping och Åtvidaberg. Det är inte heller långt till Norrköping, Motala eller Mjölby. I direkt anslutning utanför Dentusgrottan finns busshållplats som tar dig raka vägen till centralstationen i Linköping.
I samarbete med Bankekinds Buss kan vi även ordna transport till/från Dentusgrottan för ert sällskap. Kontakta oss för prisuppgift. Vi gör festkvällen smidig för ert företag eller kompisgäng! Boka allt på ett ställe!