Festlokal i Stockholm Festlokal i Göteborg Festlokal i Malmö

Festlokal

Festsalen

Konferenslokal

SÖK
Festlokal
I hela Sverige
För att se alla, gör inga val!


Pris ink. moms
Hyra festlokal:


Sök bland våra festlokaler
Registrera festlokal gratis här: Registrera din festlokal helt gratis här!

Brännlands Wärdshus

Brännland 35, 90592 UMEÅ
Telefon: 090-30130
Kontakt:
Hitta lokalen

btn_contact
Typ av lokal: Värdshus
Stängningstid:
Antal gäster: 0 - 100 st
Pris kuvert: 0 - 0 kr
Måltider: Frukost, Brunch, Lunch, Middag, Julbord, Buffe
Tipsa en vän om lokalen

Födelsedag, släktträff, disputation mm, vad ni än vill fira så vill vi gärna hjälpa till att ordna festen efter Era personliga önskemål! Vi tar hand om allt som rör middagen och festen så att ni kan slappna av och njuta tillsammans med Era gäster. Vi kan ha upp till 100 gäster i vår stora sal ”Storstugan”, för ett lite mindre sällskap, max 30 personer, dukar vi upp i ”Rävagården” och för det lilla sällskapet, max 12 personer, har vi ”Kammaren”. Sommartid går det även bra att hålla till utomhus eller i Ängersjölogen.
Inför ett större arrangemang vill vi gärna träffa våra gäster i god tid innan för att i lugn och ro kunna gå igenom allt som rör middagen och festen, det är viktigt för oss att allt blir enligt Era personliga önskemål.
I vårt pris ingår alltid en vacker dukning med linneduk och brutna servetter. Vi kan även erbjuda en dukning och blomsterarrangemang enligt era personliga önskemål.
Om så önskas ordnar vi också musik till festen, både levande musik, discjockeys och för er som vill ta med Er egen favoritmusik tillhandahåller vi en musikanläggning.
Vill ni ha hjälp med transport till och från Wärdshuset – då ordnar vi det!