Festlokal i Stockholm Festlokal i Göteborg Festlokal i Malmö

Festlokal

Festsalen

Konferenslokal

SÖK
Festlokal
I hela Sverige
För att se alla, gör inga val!


Pris ink. moms
Hyra festlokal:


Sök bland våra festlokaler
Registrera festlokal gratis här: Registrera din festlokal helt gratis här!

Båtklubbens klubbstuga

Hamnen, Färjestaden
Telefon: 070-5757294
Kontakt: Göran Engelholm
Hitta lokalen

btn_contact
Typ av lokal: Föreningslokal
Stängningstid:
Antal gäster: 0 - 45 st
Pris kuvert: 0 - 0 kr
Måltider: Nej
Tipsa en vän om lokalen

Stugan är perfekt för den lilla festen, den har bord och stolar för 40 personer. Ur säkerhetssynpunkt får max 50 personer vistas i lokalen. Här finns kokplattor, ugn, kylskåp, diskmaskin, kaffebryggare, mikro mm. I ett låst skåp finns porslin för 30 personer bestående av liten och stor tallrik, djup tallrik, vinglas, stort glas, snapsglas, kaffemugg och bestick. I stugan finns även en whiteboard, projektionsduk och projektor. På köpet får du även Sveriges häftigaste solnedgång med vyn av Ölandsbron i horisonten.

För Dig som inte är medlem är priset 1000:-/dygn. Medlemmar i klubben betalar halva priset dvs 500:-/dygn. Alla bokningar sker genom Göran Engelholm eller Magnus Zoné som ansvarar för uthyrningen av stugan. Betalningen för stugan görs alltid i förskott till bankgiro nr 400-6169 eller kontant till stugfogden vid utkvittering av nyckeln. Klubbstugan får ej hyras för annans räkning. Minimiålder för att hyra lokalen är 25 år.

Ordningsregler: Klubbstugan kan tillträdas efter överenskommelse med en av stugfogdarna. Klubbstugan skall städas och snyggas till, senast 12.00 efterföljande dag. Eventuella skador som uppkommer ska rapporteras och ersättas av hyrestagaren. Hyresgästen ansvarar även för att sopor tas bort från stugan efter hyrestillfället.

Klubbstugan kan även hyras kortare tid, men max tre timmar. Kostnaden är 150:- sommartid mellan 1 april och 30 september och 250:- under vintertid. Timhyra kan bokas tidigast en vecka före hyrningstillfället. Dessa priser gäller såväl medlemmar som icke medlemmar. Villkor för städning och ansvar för eventuella skador är samma som för dygnshyra.