Festlokal i Stockholm Festlokal i Göteborg Festlokal i Malmö

Festlokal

Festsalen

Konferenslokal

SÖK
Festlokal
I hela SverigePris ink. moms
Hyra festlokal:


Sök bland våra festlokaler


Registrera din festlokal helt gratis här!


Boka konferens- och festlokal i Göteborg


Festlokal Göteborg - Billiga till exklusiva konferenslokal och festlokal i Göteborg. Vi har ett stort urval av festlokaler i Göteborg. Boka din festlokal enkelt, snabbt och billigt här!

Boka festlokal i Göteborg på festsalen.se som har ett stort urval av hotell, restauranger, konferensanläggningar i Göteborg. Allt från billig festlokal till det mera lyxiga exklusiva festlokalen. Här hittar du festlokaler i alla prisklasser. Om du är ute efter en konferenslokal i Göteborg så har vi också ett stort urval av det. Våra festlokaler i Göteborgsområdet finns från centrala Göteborg och till Göteborg- Landvetter flygplats. Hos oss hittar du alla typer av konferenslokal och festlokal i Göteborg. Vi hoppas att Du hittar den festlokal som du söker i Göteborg. Kom också ihåg till nästa gång ni ska ha en fest att vi utöver festlokal i Göteborg, har över 100 festlokaler i ca 500 städer runt om i hela Sverige. Du kan spara mycket tid och pengar på att hitta rätt festlokal via festsalen.se, så ägna inte massa tid eller betala inte för mycket för fel festlokal utan hitta rätt festlokal för er fest på festsalen.se som många andra gör. På återseende !!

festlokal i Göteborgs innerstad
festlokal i Göteborgs Norrort
festlokal i Göteborgs Söderort

Lite turistinfo om Göteborg

Göteborg är Sveriges näst största, och Nordens femte största stad med över 500 000 invånare i tätorten, och över 910 000 i Storgöteborg, se faktaruta. Staden ligger på västkusten vid Göta älvs mynning. Göteborg anlades på initiativ av kung Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621. Med anledning av sin stadsplanering, kallades Göteborg av holländarna under många år för Nya Amsterdam. Några av Skandinaviens större industrikoncerner som AB Volvo, SKF och andra välkända teknikföretag som ESAB och Hasselblad AB har sitt ursprung och sina huvudkontor i Göteborg. En stor del av den svenska exporten och importen sker via Göteborgs hamn som är Nordens största. Göteborg är residensstad för Västra Götalands län, centralort för Göteborgs kommun och stiftsstad i Göteborgs stift.